Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Történet
A Playboy eredeti címe "Stag Party" volt, de egy másik, már létező magazin, a Stag felkereste Hefnert és közölték kifogásaikat. A felmerülő alternatívák között szerepelt a "The gentlemen's club", az ügyvezető igazgatóhelyettes, Eldon Sellers édesanyjának sugallatára. Végül mégis a Playboy mellett döntöttek, ez Alexx Mills javaslata volt, aki egy rövid ideig dolgozott a Playboy Automobile Company-ban Chicago városban. Első megjelenése 1953 decemberében történt, első címlaplányuk Marilyn Monroe, bár a kép egy naptár számára készült, nem a Playboynak. A számot Hefner Hyde Park beli konyhájában gyárották le.


A "nyúl" eredete
A nyulat magazin első művészeti vezetője Art Paul tervezte meg. Saját szavaival élve azért választotta mert "humoros asszociációkat kelt a szexualitással kapcsolatban" valamit "vidám és játékos.

Az első vázlatokon a nyuszi sokkal rajzfilmszerűbb volt, tetőtől talpig megjelent, öltönyt viselt, vagy házikabátot. Saját bevallása szerint Paul körülbelül egy fél órát foglalkozott vele. (Lásd bővebben, angol nyelven http://www.designboom.com/portrait/playboy.html)

Agyafúrt marketing stratégia változtatta át a nyúl figurát a stílus egy azonnal felismerhető szimbólumává. 1959-ben már olyan ismert volt, hogy a New York Reader elküldhetett egy Playboy levelet úgy, hogy a nyuszifejes logó volt az egyetlen címzés.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Wisdom Blood Intimidation Readings

(Aeffomiesy, 2018.10.11 22:18)

Compression est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/vente-cialis-original/

What is a normal blood pressure

(Aeffomiesy, 2018.09.27 13:32)

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-pour-homme-zalando/

PLAYGIRL

(PLAYGIRL, 2009.06.18 13:05)

TUDOK 1 PLAYBOY NYUSZIS OLDALT!!!

puppsziszi@gmail.com

(pupp vivi playboy , 2009.02.15 11:10)

imádom a playboy villa lányait ha van playboys logotok akkor külgyetek a puppsziszi@gmail.com ra köcce sioka

ALXUSEN14@HOTMAIL.COM

(YUSUF, 2009.02.12 12:07)

SZIA IT VAN