Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Playboy villa pletykái!!!

 

 

A legfrissebb Playboy pletykák!

Felejthetetlen szállás:

40 ezer dollárt sok mindenre el lehet költeni, még akkor is, ha csak egy éjszaka áll rendelkezésünkre. Az átlag amerikai éves keresetének megfelelő összeg elszórására emlékezetes mód lehet a Las Vegas-i Palms Casino Resort Hugh Hefnerről elnevezett szobája is, ahol 700 ezer dolláros pezsgőfürdő, forgatható ágy és mesés kilátás várja a vendéget.

Csodás a kilátás !

Playboy-babák :

A lányokról és Hefről mintáztak babákat is!
Elég jól sikerültek, de azért a fejjekkel van egy kis eltérés.
Hollyról tudjuk, hogy pomponozott régen,ezért ő pomponos lányként pózol.
Bridget modellkedett és most ezért modellként pózol nekünk.
Kendra egyik kedvenc sportja az amerikai foci, így a kezében egy labda van,rajta pedig mez. 


 

 

Paris Hilton Hef kedvenckéje

 

Paris Hilton és Playboy magazin atyja - Hugh Hefner - mondhatni "puszi-barátok". A botrányhősnő mindig is szerette mutogatni az intim részeit és hát ennek kapcsán biztosan sok közös témájuk van Hugh-val, aki pedig a meztelen női test őszinte csodálója, még így nyolcvanon túl is... 

  

Plasztikai-exluzív !  

Holly Madison saját bevallása szerint mindig is elégedetlen volt a (szerinte nem eléggé nagy) kebleivel. Karrierjét modellként kezdte, és ebben a szakmában nem volt elegendő az, amit fiatal lányként mellmagasságban viselt. Ráadásul egyéb testtájai elég szépen lekerekítettek voltak, tehát az arányok sem voltak éppen hibátlanok. Ma már nevetve meséli, hogy mindig bélelt melltartót viselt, sőt még korábban harisnyájával pótolta ki a melltartójában rendelkezésre álló helyet. 

Hugh Hefnerrel 2001-ben jöttek össze, aki tulajdonképpen elégedett volt a lánnyal. (?Győzködnöm kellett Hefet, hogy belemenjen a mellplasztikába.? Természetesen nem az anyagi terhek miatt, hanem mert a mindenkori playboy-cicák atyja éppen elég rosszul sikerült kebel-átszabást látott már életében, s féltette a kudarctól frissen szerzett barátnőjét.)
Ráadásul Madison kisasszonynak még a sebészt is meg kellett győznie. ("A doktor csak kisebb implantátumot akart, mint én".) De természetesen győzött a női vasakarat. A műtét sikerült ("kissé szédültem utána az altatás miatt, s voltak fájdalmaim is, amelyek sajnos még hónapokig eltartottak. Az implantátumokat is elég nehéznek éreztem, eltelt egy kis idő, mire megszoktam azokat.")

Két évvel később határozta el magát arra, hogy megvalósítja régi vágyát: orrát is átszabatja. Minden jó, ha vége jó ! Ez a műtét is remekül sikerült, ám nem szívesen emlékezik a nehéz napokra. ("Mintha az agyamat akarták volna kiszívni! Műtét után fájt az egész arcom, szörnyűségesen éreztem magam a betamponált orrommal. Nem kaptam levegőt, kiszáradt a szám ? nagyon nehéz napok voltak.(" De ma már minden szép és jó, sokkal szebb lett a nózim.")

És mi lesz ezután? "Talán majd hatvanéves koromban, de addig semmiképpen sem szeretnék újra a sebész kése alá kerülni! " mondja a (meg)szép(ült) Holly Madison, aki végre elégedett önmagával.

Szülinapi csupaszkodás !

A Baywatch egykori üdvöskéje(Pamela Anderson) arra gondolt meglepi a Playboy császárát egy előszületésnapi ajándékkal, ezért meztelenre vetkőzött és egy tortával köszöntötte. A házasságát márciusban érvénytelenítő asszony egy szál magas sarkúban hajtotta végre a produkciót, aminek a korosodó Hefner nagyon örült. A barátok szerint az öreg kujon nem tudott az akcióról, ezért abban is biztosak lehetünk, hogy nem fizetett érte. Hugh Hefner most tölti be a 82. életévet.

Kendra távozik?!

Hamarosan egyel kevesebb szőke bombázó tűnik fel Hugh Hefner oldalán.

Hamarosan eggyel kevesebb szőke bombázó tűnik fel Hugh Hefner oldalán.
Ugyanis a 23 éves Kendra Wilkinson, a pletykák szerint, otthagyja a Playboy alapító háremét, hogy belevágjon egy másik kalandba.
Bár egyelőre még az ötödik - és immár utolsó - E-fotósorozatát készíti a Girls Next Door-nak.
Kendrának ugyanis felajánlottak egy saját valóság show-t, amely arról szólna, hogy hogyan kezdi újra életét, elhagyván a Playboy Mansiont. Egy bennfentes azt nyilatkozta, hogy Hefner örül a dolognak, és szerinte most jött el Kendra ideje.

Tényleg szakítottak ?

Nehéz elhinni, hogy a Playboyt kitaláló Hugh Hefnernek egyszerre csak egy barátnője van, de a legújabb hírek szerint momentán egy sincs neki. Holly Madison, az ímmár exbarátnő a TMZ-nek nyilatkozott arról, hogy szakítottak Hefnerrel. Hefner ennek ellénére tagadta a szakítást. Egy korábbi nyilatkozatában Hefner arról beszélt, hogy vannak gondok a kapcsolatukban, leginkább azért, mert Madison szeretne, vagy szeretett volna, feleségül menni a lapalapítóhoz, illetve családot is szívesen alapítana, vagy alapított volna már, míg Hefner azt mondta, neki ez nem fér bele az életébe. Az nem derült ki a nyilatkozatból, hogy Hefner ezt idős kora miatt, vagy az örök agglegény életérzés felhagyásának rémképe miatt mondta.

Hef le lett cserélve ?

A Playboy birodalom alapítóját úgy tűnik lecserélte az egyik csaja. Holly Madison, akit Hugh Hefner három csaja közül az első számú barátnőjeként tartanak számon, korábban még az esküvőt tervezgette a 82 éves Hefnerrel, most azonban egy másik férfi oldalán tűnt fel. Madison állítólag egyre több időt tölt együtt az illuzionista Criss Angellel,de mindketten tagadják, hogy bármi is lenne közöttük. A pár a múlt hétvégén Las Vegas-ban, a Blush klubban bulizott együtt, és a szemtanúk elmondása szerint több van köztük, mint barátság. "Holly és Criss egész éjszaka együtt táncolt és csókolózott", tudta meg egy szemtanútól a   perezhilton.com.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kertészet334

(Robi0607, 2011.10.30 13:16)

De mag basználak titeket!!45 Éves vok

faszopó45@citromail.com

(retro, 2010.10.07 19:59)

szekszik vagytok meg kurnálak tikteket jo erősen

Re: faszopó45@citromail.com

(kovács aliz, 2011.07.14 07:02)

nagyon barom vagy ..... halod hüly hány éves vagy 5?

Re: faszopó45@citromail.com

(BABA, 2011.08.14 13:25)

TE HÜLYE VAGY !:-o

jázmin királanö 14@freemail.hu

(jázmin a királynö, 2010.07.16 11:14)

én imádom a plaiboy lányokat a leg szeb sztem holli de kendra is nagyon szép ök keten vezetnek nem enyi

Re: jázmin királanö 14@freemail.hu

(kovács aliz, 2011.07.14 07:00)

szetrintem mind 3 nagyon de nagyn de nagyon szépek vagytok és amiit ez alűánymond ne higyetek neki mert ö csak egy .... ugyhogy nagyon szépek vagytok sziasztok :):):):)))):):)):):)

tyukodi

(tyukodi anita, 2010.05.16 07:52)

sya

playgril

(kovács aliz, 2011.07.14 06:57)

szia

jokaiut 9

(kovács aliz, 2011.07.14 06:54)

sziasztok nagyon birom az adásotokat teccenek a ruhájitok és a nyuszis jelmezetek szoval nagyon be jön a playboy